NyhederKlubmodul henter siden
Børn A
Børn A | 423
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

Holdnavn

Børn A

Holdbeskrivelse

Børn A -  er for børn, der er glade for vand og som gerne vil lære at svømme. Børn, der starter på Børn A - Begynder, skal føle sig trygge ved selv at hoppe i vandet uden hjælpemidler og kunne lide at dykke hele hovedet under vandet, samt lægge sig på ryggen i vandet og få vand i ørene.

På Børn A - lærer børnene at begå sig på dybere vand, flyde, dykke og skabe fremdrift i vandet over korte distancer. Børnene lærer bl.a. at svømme crawl- og rygcrawlben med et redskab og lave kolbøtter i vandet.

Indlæringen foregår igennem målrettede lege og øvelser med fokus på øget vandforståelse og fremdrift med og uden redskaber.

Kriterier

· Barnet skal kunne komme i vandet på forskellige måder uden hjælp

· Barnet skal være trygt ved at dykke hele hovedet under vandet

· Barnet skal være trygt ved at lægge sig ned på ryggen i vandet og få vand i ørerne

·

Læs mere

Børn A

Holdbeskrivelse

Børn A er for børn, der er glade for vand og som gerne vil lære at svømme. Børn, der starter på Børn A, skal føle sig trygge ved selv at hoppe i vandet uden hjælpemidler og kunne lide at dykke hele hovedet under vandet, samt lægge sig på ryggen i vandet og få vand i ørene.

På Børn A lærer børnene at begå sig på dybere vand, flyde, dykke og skabe fremdrift i vandet over korte distancer. Børnene lærer bl.a. at svømme crawl- og rygcrawlben med et redskab og lave kolbøtter i vandet.

Indlæringen foregår igennem målrettede lege og øvelser med fokus på øget vandforståelse og fremdrift med og uden redskaber.

Kriterier

Barnet skal kunne komme i vandet på forskellige måder uden hjælpBarnet skal være trygt ved at dykke hele hovedet under vandetBarnet skal være trygt ved at lægge sig ned på ryggen i vandet og få vand i ørerneBarnet skal kunne slippe kanten med hænderne og bunden med fødderneBarnet skal kunne skabe fremdrift i vandet vha. benspark med et redskabBarnet skal være klart til at indgå på et hold og modtage fælles beskeder

Undervisningsmål

Hoppe i vandet fra kanten på forskellige måderFlyde på maven og ryggenSkabe fremdrift over korte distancer uden redskaberBegyndende vejrtrækningsøvelserDykke efter afsæt fra kant og hente ting på bundIntroduktion til kolbøtterKorrekt hoved- og kropsplacering i vandetTryghed ved dybt vand

Øvrige informationer

På Børn A er der tilknyttet en instruktør og 1-2 hjælpeinstruktører. Undervisningen foregår i det store bassin i den lave ende og varer 30 min. Bru

Startdato
11.01.2024
Slutdato
30.05.2024
Pris
380,00 kr.
50,00% rabat fratrukket.

Hold i dag
Instagram
Vi takker vore sponsorer