Nyheder

K2 

Du er nu kommet på K2 og træningen kommer mere i fokus. Der ud over er det også vigtigt at være en god kammerat, da du tilbringer rigtig meget af din fritid sammen med dine svømmekammerater. Du skal være med til at gøre konkurrencesvømning sjovt for både dig selv og for de andre på holdet.

Når man svømmer på K2 er det et krav et du prioriterer din træning, der skal trænes seriøst og målrettet med henblik på at opnå gode resultater for dig selv og vores fælles klub.

Alderen på K2 er ca. 11-13 år 

Træning:

Svømning 3-(4) gange om ugen + dryland
Fitness 2 gange om ugen

Medbringes i hallen:

Badehætte – skal benyttes af alle der har langt hår
Drikkedunk (med vand i)
T-shirt og shorts til landopvarmning
Svømmetaske
Hurtig mad/drikke til efter træning

Alt information sendes enten ud via klubbens hjemmeside eller på vores lukkede facebook gruppe.

Klubtøj – Alle svømmere i Skanderborg Svømmeklub kan købe klubtøj. Det sker via hjemmesiden under shop(kommer først op at køre i løbet at 2018) Tøjet kan prøves i Sport24.

Sociale aktiviteter – Ud over selve svømningen er der også nogle sociale aktiviteter hen over året. Disse foregår som fælles arrangementer på tværs af hele konkurrenceafdelingen og internt på de enkelte hold

Krav til forældre om official uddannelse – når en svømmer har svømmet på K2 i nogle måneder skal minimum en forælder uddanne sig som dommer /modul 2 uddannelsen, for at svømmeren kan få lov til at deltage i stævner. Der kan naturligvis være helt specielle årsager til, at enkelte forældre ikke er i stand til at varetage en officialpost. Det betyder naturligvis ikke, at svømmeren ikke kan få lov til at deltage i stævner. Skulle i være i sådan en situation, bedes i kontakte konkurrenceudvalget

Find mere info på hjemmesiden http://www.sksv.dk/ under k-afdelingen eller kontakt jeres træner.

Vi glæder os til det fremtidige samarbejde

Venlig hilsen Skanderborg Svømmeklub

Hold i dag
Instagram
Vi takker vore sponsorer