Nyheder

K3 

Det er nu jeres barn går fra at ”gå til svømning” til at ”være svømmer”.

Jeres barn er nu startet på et at Skanderborg Svømmeklubs konkurrencehold, og vi vil gerne byde jer velkommen til klubben. Som helt ny forælder til en konkurrence svømmer, kan i også med fordel læse vores folder ”Velkommen til K-afdelingen” som ligger på vores hjemmeside. .

Træning:

3 gange om ugen - opvarmning 30 minutter før hver træningspas

Medbringes i hallen:

Badehætte – skal benyttes af alle der har langt hår
Drikkedunk (med vand i)
T-shirt og shorts til landopvarmning
Svømmetaske

Alt information sendes enten ud via klubbens hjemmeside eller på vores lukkede facebook gruppe.

Stævner - Tilmelding til stævner foregår via vores hjemmesiden under event og der fremsendes altid en mail fra k-afdelingen når der er lagt nyt stævne op. Vi forventer at man som K3 svømmer som minimum deltager i de små stævner der udbydes.

Klubtøj – Alle svømmere i Skanderborg Svømmeklub kan købe klubtøj. Tøjet kan prøves og købes i Sport24.

Sociale aktiviteter – Ud over selve svømningen er der også nogle sociale aktiviteter hen over året. Disse foregår som fælles arrangementer på tværs af hele konkurrence-afdelingen og internt på de enkelte hold

Krav til forælder om official uddannelse – når en svømmer har svømmet i konkurrenceafdelingen i nogle måneder skal minimum en forælder uddanne sig som tidtager, for at svømmeren kan få lov til at deltage i stævner. Der kan naturligvis være helt specielle årsager til, at enkelte forælder ikke er i stand til at varetage en officialpost. Det betyder naturligvis ikke, at svømmeren ikke kan få lov til at deltage i stævner. Skulle I være i sådan en situation, bedes i kontakte konkurrenceudvalget.

Find mere info på hjemmesiden http://www.sksv.dk/ under k-afdelingen eller kontakt jeres træner.

Vi glæder os til det fremtidige samarbejde

Venlig hilsen Skanderborg Svømmeklub

Hold i dag
Instagram
Vi takker vore sponsorer